Rookieball Domažlice 13.5.2023

Na druhý turnaj kategorie U9 jsme vyrazili do Domažlic, kde na nás čekali hned v prvním zápase domácí Wolfs. Většinou se nám první zápasy moc nedaří, ale tentokrát to bylo naopak.

V poli se dařilo dělat outy a v útoku výborné odpaly a dokonce i čtyři běžecké homeruny a výsledkem 20:7 porážíme domácí Wolfs.

Druhý zápas proti Žralokům z Ledenic už se nesl v jiném duchu a dlouho to vypadalo že nás ukolébalo první vítězství. V poli se nedařilo dělat outy a Ledenice si s lehkostí dělali body. Na pálce se nám v prvních směnách nedařilo a nechávali jsem vynikat spojku Ledenic, která jako správný žralok požírala veškeré naše odpaly. V dohrávce zápasu se nám už v útoku dařilo o poznání lépe, ale ani pět doběhů ve směně už nás nezachránilo a Ledenicím jsme podlehli 12:7

Ve třetím zápase turnaje na nás čekalo Pražské Tempo Foxies a bylo už od začátku zápasu znát, že v šatně byl velký proslov trenérů. Zápas byl vyrovnaný, ale dařilo se nám skóre držet byť jen o pouhý bod na naší straně. Útok Tempa se dařilo bránit nějakým tím outíkem a na pálce dělat bodíky a mohli jsme se radovat z druhého vyhraného zápasu na turnaji a to 17:12.

Poslední nás čekal B&S Club Hluboká. Tento zápas byl  opět vyrovnaný a oba týmy udělaly maximální počet bodů v první směně. To hodně napovídalo, že bude zápas velmi vyrovnaný a bude se rozhodovat, který z týmu prolomí obranu soupeře a to se zadařilo našim Vampírům výborně. Udrželi jsme Hlubokou v dalších směnách  s minimem doběhů a v útoku se dařilo dělat body. V dohrávce zápasu jsme zvládli důležité outy a mohli se radovat opět z vítězství 14:9 nad Hlubokou.

I přes ne moc pěkné počasí jsme si zápasy užili a s velikou radostí se těšíme na další turnaj, který tentokrát bude na domácím hřišti Vampires Merklín 3.6.2023. Všem fanouškům děkujeme za podporu v Domažlicích a těšíme se, že se v hojném počtu sejdeme na domácím turnaji.

Start a Conversation