Coachballový tým ovládl domácí turnaj

Coachballový tým (kategorie U11) sehrál o víkendu 7.-8.9.2024 dvoudenní turnaj nadstavbové části soutěže.

Za krásného počasí se sjelo do našeho areálu celkem 5 týmů. V sobotu jsme nastoupili postupně proti Boars Plzeň, Eagles Praha a Softball Lobkovice. Všechny 3 zápasy jsme dokázali vyhrát i když to bylo občas hodně napínavé a v některých zápasech jsme museli výsledek otáčet. V neděli nás čekal ráno poslední zápas základní části s týmem Sabat Praha. Zápas jsme nakonec těsně prohráli o jediný bod, když jsme se v hektickém závěru marně snažili dotáhnout náskok soupeře, ale ani tato prohra už nemohla změnit fakt, že díky sobotním výhrám jsme si zajistili postup do finálového zápasu.

Continue reading „Coachballový tým ovládl domácí turnaj“

Teebalová liga – Radotín

Hned po letním soustředění vyrazil náš nejmladší tým na první podzimní turnaj této sezóny do softballového areálu v Radotíně. Na turnaj sice vyrazilo po několika omluvenkách jen 9 statečných, tedy minimální počet pro sestavení týmu, ale ale všichni předvedli skvělý, že se toho na nedávném soustředění hodně naučili a po bojovném výkonu si s turnaje odvážejí i skvělou výsledkovou bilanci – 2 výhry ze 4 zápasů.

Continue reading „Teebalová liga – Radotín“

ODM2024

Ahoj, poslední shrnutí před olympiádou.

Odjezd je neděle 10:00 od zimního stadionu v Plzni, sraz je tam 09:30 (je třeba řešit ještě nějaké organizační věci, které si žádá kraj) ideálně již v žabím Olympijském oblečení. Pokud je někdo, kdo nemá odvoz, tak info – Petr jede dodávkou abychom byli trochu mobilní a musí na ten sraz také. Každopádně holky a minimálně jeden trenér, jedou na Hlubokou autobusem s ostatními.

Continue reading „ODM2024“

Coachballová liga – 2.kolo Merklín

Náš coachballový tým (kategorie U11) sehrál druhý turnaj coachballové ligy na domácím hřišti v Merklíně. Počasí tentokrát nebylo tak ideální jako na předchozích turnajích. Do chladného sobotního dopoledne občas i sprchla drobná přeháňka, ale hřiště zůstalo v téměř ideálním stavu a bez problémů a zdržení se odehrál celý program turnaje.

Continue reading „Coachballová liga – 2.kolo Merklín“

Kadetky – 2. kolo Radotín Praha

Druhé kolo ligy kadetek jsme odehráli v softballovém areálu Radotín Praha o víkendu 11.-12.5.2024.

Vzhledem k velkému množství omluvenek jsme se dostali na minimální počet 9 hráček, takže jsme trochu trnuli, zda nám nakonec do víkendu neodpadne někdo další. Nestalo se, takže jsme mohli vyrazit, i když bez jediného náhradníka, tak nezbylo než doufat, že se nám během turnaje nikdo nezraní.

Continue reading „Kadetky – 2. kolo Radotín Praha“

Teeballová liga – 2. kolo Spálené Poříčí

Po domácí premiéře vyrazili naši nejmladší na 2. kolo Teeballové ligy  v sobotu 11.5.2024 na hřiště ve Spáleném Poříčí.

Opět nám přálo počasí, a tak si naše „blechy“ jak ji také někdy v dobrém říkáme, užili další krásný softballový den. Je v této kategorii vidět, jak se děti každým turnajem zlepšují. Bylo k vidění spousta odpalů, bodů, zákroků v poli, ale i slajdů na metu, což v této kategorii není úplně běžné.

Continue reading „Teeballová liga – 2. kolo Spálené Poříčí“